Drukwerk

Dat een website, je online presentatie, tegenwoordig heel belangrijk is, staat buiten kijf. Desalniettemin is print design ook heel belangrijk voor je offline uitstraling. Denk maar aan een passend logo-ontwerp en een flitsend visitekaartje. Deze zijn net zo goed onmisbaar voor de juiste communicatie en presentatie van jouw bedrijf. Ook hier helpt Pure Pixels je graag bij!

Logo ontwerp

Een nieuw bedrijf, daar hoort ook een logo bij. Een logo dat past bij wat je wilt uitstralen. Naast het beeldmerk is ook het lettertype van groot belang. Op basis van het logo wordt meestal ook de overige huisstijl uitgewerkt. Een nieuw logo ontwerpen is een creatief proces. We denken hier goed over na.

Pure Pixels maakt altijd een aantal voorstellen, uitgewerkt in verschillende kleurencombinaties. Het is namelijk prettig om keuze te hebben nietwaar? Meestal zit er tussen de eerste opzetjes al een winnaar. Is dit niet het geval, dan gaan we gewoon terug naar de tekentafel. Uiteindelijk wil je een logo hebben waar je 100% tevreden mee bent. En dat beloven we!

Klik hier voor een voorbeeld

Visitekaartje ontwerp

Natuurlijk is het heel makkelijk en goedkoop om bij een grote 'printboer' voor bijna noppes een visitekaartje samen te stellen. Maar wil je je echt onderscheiden, laat het dan aan ons over. Wij maken een visitekaartje dat bij je past. Daarbij kijken we goed naar je huisstijl of mocht je die nog niet hebben, bedenken en ontwerpen we deze voor je.

Visitekaartje laten drukken

Met visitekaartjes kun je werkelijk alle kanten op. Naast dat we vrij zijn om het kaartje te ontwerpen zoals jij voor ogen hebt, kunnen we gebruik maken van talloze soorten papier of zelfs plastic om het kaartje op te laten drukken. Wij kunnen je visitekaartje tegen scherpe tarieven laten drukken. Standaard doen we dit op 400 grams papier met een matte coating. Dit levert een degelijk kaartje op, dat lekker en stevig aanvoelt.

Klik hier voor een voorbeeld

Flyers & Folders

Flyers en folders ten behoeve van reclame nodig? Wij maken een ontwerp op maat, precies geschikt voor jouw reclamedoeleinden. Ook brochures voor de aanprijzing van bijvoorbeeld je bedrijf of dienstverlening kunnen wij verzorgen.

Door een langdurige samenwerking met onze online drukker kunnen wij flyers en folders tegen zeer scherpe tarieven laten drukken en snel leveren.

Klik hier voor een voorbeeld

Complete huisstijl

Een (nieuwe) huisstijl begint meestal met een logo ontwerpen. Zodra het logo helemaal naar wens is trekken we deze gekozen lijn door naar de rest van de huisstijl. Denk hierbij aan visitekaartjes, briefpapier en enveloppen.

Ook voor deze producten geldt dat Pure Pixels die tegen scherpe tarieven kan laten drukken. Zo hoef je je nergens zorgen over te maken en wordt alles voor je geregeld. Wel zo makkelijk!

Top