Nieuwe website

Je wilt graag een nieuwe website, dan heb je in Pure Pixels de juiste partner gevonden. Met jouw doel in ons achterhoofd, ontwikkelen wij een website die naadloos aansluit op jouw bedrijfsfilosofie. Een heldere vertaling van je huisstijl op internet is gegarandeerd. Nog geen huisstijl? Ook deze ontwerpen wij graag. Door de hoge mate van betrokkenheid bij het project en regelmatig contact tussentijds werken wij naar een resultaat van hoge kwaliteit.

Responsive website

Nieuwe websites die Pure Pixels maakt zijn standaard responsive. Sinds kort geeft Google websites die responsive zijn ook voorrang op niet responsive websites in de zoekresultaten. Dus mocht jouw website nog niet responsive zijn, neem gerust contact op. Dan analyseren wij of we je huidige website responsive kunnen maken, of dat er echt een nieuw template nodig is.

Klik hier voor een interactief voorbeeld van deze website bekeken op een iPhone
(alleen voor desktop gebruikers).

Responsive website Responsive website

SocialCMS

Het SocialCMS maakt internet makkelijk. Of het nu gaat om websites, webshops, een intranet of online marketing, het multifunctionele SocialCMS biedt het je in één overzichtelijk én zeer gebruiksvriendelijk pakket!

Het SocialCMS bestaat uit een gratis basis en (momenteel) bijna 100 uitbreidings-apps. Met het SocialCMS beschik je kosteloos over een professioneel geïntegreerd CMS (contentbeheer), online documentenbeheer én een CRM-systeem (relatiebeheer).

De aanvullende apps bieden je extra functionaliteit waarmee je jouw online ambities kunt realiseren. Je kunt zelf bepalen welke apps je gaat gebruiken.

Het voordeel van het SocialCMS is dat je je geen zorgen hoeft te maken over updates en veiligheid. Veiliger dan dit is er niet, voornamelijk omdat dit CMS closed-source is. Procurios werkt constant aan de ontwikkeling van het CMS en wanneer er een update uitkomt heeft dit nooit invloed op jouw website. Alles wordt voor alle gebruikers getest alvorens een nieuwe update wordt uitgerold.

Een aantal grote namen die gebruik maken van dit CMS zijn; de Christenunie, de Keurslager en New York Pizza.

Lees meer over het SocialCMS

WordPress

Wij maken voor websites die we ontwikkelen geregeld gebruik van WordPress. Dit is een open source Content Management Systeem (CMS) en is wereldwijd het meest gebruikte CMS voor websites en blogs. De populariteit van WordPress is voornamelijk te danken aan de gebruiksvriendelijkheid en de vele mogelijkheden die plugins bieden.

Een eigen WordPress theme

Pure Pixels kan een compleet op maat gemaakt WordPress template voor je ontwikkelen. Helemaal in lijn met jouw huisstijl. Dit template voldoet aan de laatste eisen, voorzien van de nieuwste technieken en is uiteraard responsive. Zo kom je goed voor de dag met je op maat gemaakte website en heb je de vrijheid die een CMS als WordPress je te bieden heeft.

Vele mogelijkheden en functionaliteiten

Met behulp van plugins voor WordPress is dit CMS ontzettend schaalbaar. Voor WordPress zijn er ontelbaar veel plugins ontwikkeld met functionaliteiten die voor jouw website heel handig kunnen zijn.

MailChimp integratie

Zo kan je eenvoudig bezoekers zich laten inschrijven voor je nieuwsbrief die je met MailChimp verstuurt. Middels een synchronisatie wordt de verzendlijst automatisch bijgewerkt.

Custom Post Types

Is het nodig om op jouw website content volgens een bepaald stramien te publiceren, dan kunnen wij een Custom Post Type voor je ontwikkelen. Hiermee kun je door vrije velden in te vullen eenvoudig en zonder kennis content toevoegen aan je website. Denk bijvoorbeeld aan portfolio items.

Top