Gevonden worden in Google

Dat wil iedereen met een eigen website! Bedrijven die je de meest fantastische resultaten beloven schieten als paddestoelen uit de grond en bieden zich veelal ook ongevraagd aan. De vraag is of je daar (voor flink geld) mee in zee wilt gaan. Ook Pure Pixels is bedreven in zoekmachine-optimalisatie, zonder je het vel over de oren te halen, al garanderen wij nooit nummer 1 posities. Máár, we doen ons uiterste best voor goede postities op minimaal de eerste pagina (met gerichte zoekwoorden).

Content is king, punt uit

Zoekmachine-optimalisatie, ookwel bekend als SEO, begint bij een goede website die opgebouwd is uit goed geschreven HTML. Maar uiteindelijk is er maar één ding belangrijk en dat is je content. Content is King! Zonder de juiste teksten op je website word je niet goed gevonden, hoeveel backlinks je ook hebt.

Hoe optimaliseer ik mijn website voor zoekmachines?

We hebben verschillende cases waarin de klant klaagde over het feit dat hij/zij niet gevonden werd. Pure Pixels analyseert dan waar verbetering nodig is en waar we nog punten kunnen scoren. Vaak pakken we dan ook de website aan zodat deze helemaal geoptimaliseerd is. Vervolgens richten we zogenaamde landingspagina's in waarop zoekende gebruikers op terecht kunnen komen. Op deze pagina's is het dus essentieel dat er goede tekst (content) op staat.

Gevonden worden in jouw regio

Het gebeurt vaak (en dat kunnen we overleggen) dat een klant binnen aanzienlijke tijd top posities behaalt in zijn/haar vakgebied én in aangrenzende regio's. En voor zulke resultaten gaan we natuurlijk!

Snelle resultaten met SEA

Google Adwords

Mocht je echt snel gevonden willen worden, dan kun je er ook voor kiezen om een Google Adwords campagne op te zetten. Dat noemen we SEA (Search Engine Advertising). Je betaalt per klik op jouw advertenties. Hoe meer je betaalt, des te beter de positie. Zo simpel is het. Pure Pixels kan je hierbij helpen.

Top