Wij zijn Pure Pixels een Hands-on Internetbureau

Pure Pixels wordt vertegenwoordigd door:

Jeroen Smits
Bas van der Flier

Wij zijn creatief

Sinds het ontstaan van Pure Pixels in mei 2010 hebben we al vele tevreden klanten mogen bedienen met creatieve designs en oplossingen. Onze inzichten in online marketing, zoekgedrag van jouw potentiële klanten en creatieve inspiratie voor zowel design als gebruiksvriendelijkheid, zorgen voor een website waar je gegarandeerd tevreden mee zult zijn en als een online visitekaartje van jouw bedrijf functioneert.

Uitdagingen welkom!

Wij gaan uitdagingen niet uit de weg. Denken graag met je mee. We blijven leren en houden van nieuwe technologieën die we toepassen op onze projecten. Ons streven is om het beste werk te leveren en altijd volgens de gemaakte afspraken.

Onze werkwijze

Onderzoek
en ontdekking

Over een (bedrijfs)website moet je niet te makkelijk denken. Als je het niet op de juiste manier aanpakt, kan het je potentiële klanten kosten. Wij investeren in jouw project. Vooraf gaan we samen zorgvuldig kijken wat belangrijk is voor jouw website. Wat zijn je wensen? Wat moet de website voor je doen? Wie en wat wil je bereiken? En hoe komen bezoekers straks naar je website. Allemaal belangrijke zaken om van te voren te weten om tot een optimaal resultaat te komen.

Design
en development

Bij het starten van een project verzamelen we goede foto's, kiezen de juiste kleuren, lettertypes en icons uit, om zo een eerste ontwerp te maken. Wanneer alle designs en ideeën zijn goedgekeurd gaan we aan de slag met het 'nerd gedeelte'. Het schrijven van strakke HTML5, CSS3 en hier en daar een vleugje Javascript om de boel te animeren. Vervolgens koppelen we het template aan een CMS naar keuze, zodat je zelf later in staat bent om de website eenvoudig bij te houden.

Testen
en nog eens testen

Wanneer het template en het CMS gereed is, beginnen we aan de testfase. Daarin bekijken we de website op diverse schermen en controleren of de website responsive zijn werk goed doet. De website moet in alle moderne browsers werken en er hetzelfde uitzien. als wij helemaal tevreden zijn, kijken we er samen nog een keer naar. Daarna volgt uiteindelijk de oplevering waarin we de website live zetten op je eigen domein.

Pixel perfect

Maatwerk voor een eerlijke prijs

Wij hebben geen fancy kantoor, en dat zie je ook terug in onze prijzen. Pixel perfect maatwerk voor een eerlijke prijs. In de meeste gevallen spreken we een 'fixed price' af voor projecten. Zo kom je achteraf niet voor verrassingen te staan.

Laten we samen wat moois maken

Hebben wij je interesse gewekt? Wil je kennis maken? Neem contact op en hopelijk gaan óók wij een langdurige samenwerking aan waarbij we samen tot mooie resultaten komen.

Ja, breng me zo snel mogelijk naar het contactformulier!