Websites

Responsive website voorbeeld

Een nieuwe website laten maken

De eerste stappen op het wereldwijde web, of het opfrissen van een bestaande website. Wij kunnen die website voor je maken. Uiteindelijk wordt de website gemaakt voor (potentiële) klanten. Jij wilt ze laten zien wat je doet, wat het bedrijf kan of welke producten er geleverd worden. 

Websites die wij maken, zijn vaak maatwerk. Met onze opdrachtgevers kijken wij naar de eisen en wensen voor een nieuwe website. Nog voor het eerste ontwerp gemaakt kan worden, zijn er een aantal belangrijke vragen die beantwoord moeten worden. Wat wil jij dat de site doet voor het bedrijf? Wat moeten jouw klanten met de website kunnen? 

Website met CMS of laten onderhouden

Ook belangrijk om te weten is; wie gaat de website bijhouden. Wil jij zelf kunnen sleutelen aan de site? Dan leveren wij een website met Content Management Systeem (CMS). En als de schoenmaker bij zijn leest wil blijven, dan kunnen wij het onderhoud van de website verzorgen. Of een combinatie van beide natuurlijk. Samen vinden we altijd een passende oplossing. 

meer over websites

Webshops

Online producten verkopen - regionaal of wereldwijd

De overgrote meerderheid van consumenten bekijkt en koopt producten online. Als jouw producten online niet te vinden zijn, zullen potentiële klanten waarschijnlijk doorklikken naar een concurrent. Daarom is het hebben van een webshop een zinvolle investering. Wij kunnen je helpen bij de realisatie van een webwinkel. 

We maken webwinkels compleet op maat. Of we passen de bestaande webshop aan op de plekken waar jij dat nodig vindt. Een ook als het gaat om het onderhoud van webshops staan we graag voor je klaar. 

Online product catalogus of afgeschermde webshop

Wil jij wel al je producten laten zien, maar niet online verkopen? Of wil je alleen maar verkopen aan bijvoorbeeld retailers? Dan hebben we daar perfecte oplossingen voor. 

meer over webshops

Prestashop demo

SEO / Zoekmachine-optimalisatie

SEO

Gevonden worden in zoekmachines

Als er geïnvesteerd is in een mooie website, is het wel zo fijn als deze ook bezocht wordt. Daarvoor is het noodzakelijk om een goede positie te krijgen in zoekmachines (zoals Google). Om ervoor te zorgen dat de website goed gevonden wordt, is zoekmachine optimalisatie essentieel. 

De door ons gemaakte websites voldoen aan de eisen om goed gevonden te worden. Met de inhoud van de site kunnen wij helpen. Is de website niet door ons gemaakt? Ook dan kan je voor hulp en advies terecht.

meer over seo

Print

Je eigen on- en offline indentiteit

Vaak is een nieuwe website de aanleiding om ook de huisstijl op te frissen of compleet te vernieuwen. Het logo in een nieuw jasje, andere lettertypes, nieuwe kleuren, het kan allemaal. Bij die aanpassingen hoort dan ook nieuwe zakelijk drukwerk.

Als we bezig zijn met jouw nieuwe website kunnen wij het drukwerk gelijk meenemen in het ontwerp. Zo weet je zeker dat de huisstijl volledig wordt doorgevoerd. Van visitekaartjes tot complete brochures zijn aan ons toevertrouwd.

meer over print

Huisstijl ontwerp
Top