De overgrote meerderheid van consumenten bekijkt en koopt producten online. Als jouw producten online niet te vinden zijn, zullen potentiële klanten waarschijnlijk doorklikken naar een concurrent. Daarom is het hebben van een webshop een zinvolle investering. Wij kunnen je helpen bij de realisatie van een webwinkel. 

We maken webwinkels compleet op maat. Of we passen de bestaande webshop aan op de plekken waar jij dat nodig vindt. En ook als het gaat om het onderhoud van webshops staan we graag voor je klaar. 

Responsive webshop

Omdat 'responsiveness' de standaard is, bouwt Pure Pixels standaard responsive webshops. Zo kan de fervente telefoonshopper ook terecht op jouw webshop.

Prestashop

Pure Pixels ontwikkelt thema's voor PrestaShop of maakt bestaande thema's op maat. PrestaShop is krachtig, snel en gemakkelijk in het gebruik én biedt ontzettend veel standaard functionaliteiten. Deze open-source software wordt inmiddels door meer dan 250 000 webwinkels gebruikt en heeft bewezen een zeer fijn webshopsysteem te zijn.

Wij richten een PrestaShop implementatie in op onze snelle dedicated server en ontwikkelen een template, geheel naar wens en naar jouw huisstijl. Zodra dit klaar is kun je middels een CSV-import eenvoudig in één keer al je producten importeren. Scheelt een hoop werk.

Functionaliteiten

PrestaShop biedt niet alleen meer dan 310 functies, het is ook nog eens helemaal gratis! PrestaShop zet zich in voor gratis opensource-software waar je echt wat aan hebt.

Betaalde plugins

Voor speciale doeleinden zijn er betaalde plugins die door 3e partijen zijn ontwikkeld. Middels deze plugins zijn mogelijkheden vaak eindeloos.

Online product catalogus of afgeschermde webshop

Wil jij wel al je producten laten zien, maar niet online verkopen? Of wil je alleen maar verkopen aan bijvoorbeeld retailers? Dan hebben we daar perfecte oplossingen voor. 

Top